VDAB loopbaancheques

Werkgeluk is heel belangrijk! Ook de VDAB wil hierin investeren. Daarom beloont de VDAB jou met je beslissing om actief het stuur van je carrière in eigen handen te nemen via een gepersonaliseerd loopbaantraject. Kijk snel of je valt onder de voorwaarden.


Ik werk samen met Pygmalion, het erkend loopbaancentrum en partner van de VDAB. Daardoor kan je gebruik maken van de VDAB-loopbaancheques als je met een loopbaangerelateerde coachingsvraag bij mij aan de slag gaat.

Je betaalt maar 40 euro per loopbaancheque. Je eerste cheque is goed voor 4 uur loopbaanbegeleiding. Met de tweede cheque zitten we 3 uur samen aan tafel. De werkelijke waarde van één uur loopbaanbegeleiding bedraagt € 169. Een mooi cadeau dus!

Wat moet je praktisch weten in verband met de loopbaancheques?

    • Je kan je loopbaancheques bestellen via de website van VDAB via www.vdab.be/loopbaancheques.
    • Je kan één loopbaancheque per keer bestellen. Nadat je de eerste vier uur begeleiding hebt afgerond, kan je ook je tweede cheque bestellen.
    • Je bestelling is privé. Je werkgever zal dus niet op de hoogte gesteld .

Heb je geen recht (meer) op loopbaancheques en wil je toch graag begeleid worden in je loopbaan, neem dan zeker ook snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.
Ik bekijk dan samen met je hoe ik je kan helpen.

%d bloggers liken dit: