Over Katrien

Hey!

Leuk dat je interesse hebt in wie ik ben en hoe ik je kan helpen!

Mijn Passie

Sinds jaren begeleid ik mensen gepassioneerd om in verbinding te komen met zichzelf of met anderen. Ik ondersteun hen in hun proces om van punt a (waar ze staan) naar punt b (waar ze willen staan) te geraken en ik help hen om deze beweging te verankeren.
Concreet gaan we aan de slag met volgende vragen:
wie ze zijn en wat hen energie geeft,
waar ze naartoe willen in hun loopbaan en/of leven en waarom,
wat ze kunnen en waarin ze willen investeren,
hoe ze er kunnen geraken.

Daarnaast begeleid ik bedrijven om zich wendbaar te organiseren.

Dromen Waarmaken

Ik bekijk de situaties dus vanuit een breed perspectief omdat ik ervan overtuigd ben dat energie halen uit je werk een combinatie is van het realiseren van je eigen levensdroom en een uitdagende & ondersteunende werkomgeving.

Naast loopbaancoach ben ik gecertificeerd stress- & burn-outcoach en begeleid ik ook mensen om hun stress goed te beheren en om zich goed te herintegreren.

Mijn Traject

Mensen en organisaties helpen elkaar te verstaan en samen verder te groeien, ik had nooit gedacht dat dit de invulling zou worden vanuit mijn basisopleiding vertaler. Ik investeer continu in mijn eigen groei, je kan me eigenlijk wel een learnaholic noemen. Investeren in jezelf is immers een cruciaal element is om je goed in je vel te voelen en relevant te blijven. De afgelopen jaren heb ik me dan ook verder geschoold in mijn sterktes. Ik heb deelgenomen aan heel wat trainingen en cursussen rond onder meer persoonlijke ontwikkeling, personal en team coaching, talentontwikkeling, organisatieontwikkeling alsook bemiddeling.

Mijn Engagement

Ik vind het ook belangrijk om maatschappelijk mijn steentje bij te dragen. Daarom zet ik me sedert een aantal jaren ook vrijwillig in als burenbemiddelaar in de steden Leuven en Tienen. Concreet begeleid ik mensen om de communicatie tussen buren te herstellen. Zeer boeiend!
Ik begeleid ook vrijwillig mensen die in België aankomen en zich in de Belgische arbeidsmarkt wensen te integreren.

Mijn Honk

Ook mijn gezinsleven is voor mij een absoluut anker! Ik ben getrouwd met Johan, wij hebben sinds 20 jaar een nieuw-samengesteld van 5 kinderen die ondertussen zo goed als uitgevlogen zijn en aan hun eigen dromen aan het bouwen zijn. Ik heb het geluk gehad om in mijn leven zelf een aantal moeilijke en ingrijpende situaties te kunnen overwinnen. Deze uitdagingen hebben me de opportuniteit geboden om mensen nog beter te leren begrijpen en te begeleiden in het proces dat ze gewild of ongewild doormaken.


Het begeleiden van mensen in persoonlijke en organisatorische veranderingen… daarvan krijg ik energie!

Neem ns contact! Ik kijk ernaaruit om jou te ontmoeten en te kijken hoe we van jou droom werkelijkheid kunnen maken!

Jouw dromen in de hand nemen? Het begint bij de eerste stap: een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

%d bloggers liken dit: